Dolunayın gökyüzünde tüm ihtişamıyla yükselmesiyle birlikte, Ahlat’ta Van Gölü sahiline akın eden vatandaşlar eşsiz görüntülere tanıklık etti. Ay ışığının göl yüzeyine yansımasıyla oluşan yakamoz, izleyenleri mest ederken birçok kişi bu anları cep telefonları ve fotoğraf makineleri ile kayıt altına aldı.
Bazı vatandaşlar ise Ahlat iskelesine inerek ayın su üzerindeki yansımasını yakından izledi ve manzaranın fon oluşturduğu karelerde hatıra fotoğrafları çektirdi.
DOĞA FOTOĞRAFÇISI GÖRÜNTÜLERİ
Ahlat ilçesinde doğa fotoğrafçılığı yapan Şahin Şerefoğlu, "Bugün dolunayın Van Gölü’ndeki yansıması çok muhteşem bir görüntü. Bu görüntüyü kaçırmamak için burada değerlendiriyoruz. Bütün doğa severleri, fotoğraf severleri bu fırsattan yararlanmaları için bekliyoruz" dedi.
(İHA)Bu içerik Mustafa Fidan tarafından yayına alınmıştır
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRAç kalan yaban domuzları yerleşim alanına indi Bağımsız İskoçya'dan İsrail mesajı
Yorumlar
Kalan Karakter: