Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe deplasmanda karşı karşıya geldiği Kayserispor'u 4-0 mağlup etti.
Sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışındaki rakibi Galatasaray sahasında Kocaelispor ile berabere kalmasının ardından puan farkını ikiye düşürdü.
"PUAN KAYBI YAŞAYACAKLAR" DEMİŞTİ
Fenerbahçe'nin teknik direktörü Domenico Tedesco geçtiğimiz gün takımıyla yaptığı toplantıda, "6 final maçımız kaldı. Rakiplerimiz kayıp yaşayacaktır. 6’da 6 galibiyet, bizi mutlu sona ulaştırır." ifadelerini sarf etmişti.
"İPLER ARTIK BİZİM ELİMİZDE!"
Genç teknik adam, Galatasaray'ın puan kaybı yapmasının ardından oyuncularla bir araya gelerek şu ifadeleri sarf etti:
"Karagümrük’e kaybettiğimiz maçtan sonra, yarışın bu hale geleceğine muhtemelen kimse inanmazdı. Futbolda bunların yaşandığını bildiğim için hiçbir zaman umudumu kaybetmedim. Bizim için en önemli gelişme, artık iplerin tamamen elimizde olması. Stresli bir şekilde rakibin alacağı sonuçları bekleme dönemimiz bitti. Önümüzde 5 final maçımız kaldı. Hepsini kazanarak mutlu sona ulaşacağız."
DERBİYE 2 HAFTA KALDI
Süper Lig'de bitime 5 hafta kala Galatasaray 68 puanla lider, Fenerbahçe ise 66 puanla ikinci sırada yer alıyor.
İki ezeli rakip, ligin 31. haftasında RAMS Park'ta karşı karşıya gelerek kozlarını paylaşacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: