Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde heyecan Minik 1 ve Minik 2 pehlivanların güreşleriyle başladı. Sabahın erken saatlerinde Edirne Sarayiçi Er Meydanı'na gelen pehlivanlar, kule hakemlerinin çağrısıyla hazırlıklarını tamamladı. Pehlivanlar yağlanmanın ardından rakipleriyle kol bağladı.
Kule hakemlerinin çağrısıyla kuralarını çekecek olan başpehlivanlar, hazırlıkların tamamlanmasının ardından dualı çayıra çıkacak. Kırkpınar'da bu gün 8 başpehlivan kol bağlayacak.
Bugün başpehlivanlık güreşlerinde çeyrek final, yarı final ve final heyecanı yaşanacak.Bu içerik Ufuk Dağ tarafından yayına alınmıştır
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRGaziosmanpaşa'da vahşet! Çocuğunu korumak isteyen baba canından oldu TZOB Başkanı Bayraktar: "Yangınların en büyük nedeni ne yazık ki insan kaynaklı hatalardır"
Yorumlar
Kalan Karakter: