"İşin gücün yalan dolan haber yapmak" diyerek söze giren Burak Bekiroğlu, İsmail Arı'nın RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin hakkındaki iddialarının gerçeği yansıtmadığını aktarırken "İşin gücün yalan haber yapmak. Gazetecilik kisvesi altında yürüttüğün bu kampanya, gerçeğe değil, kurguna hizmet ediyor. “Haber” diye servis ettiklerin, tamamen senaryodan ibaret. Ama o senaryolarla kimseyi kandıramadığın da ortada." dedi.
Söz konusu haberle ilgili olarak Avukat Burak Bekiroğlu, RTÜK'e yönelik iddianın gerçek dışı olduğunu ifade ederek söz konusu iddianın kurgu ve gerçek dışı olduğunu aktardı.
Belge olmadığını ifade eden Bekiroğlu açıklamasının devamında "Belge yok, kaynak yok; sadece kurgu, sadece algı operasyonu" dedi.
İddianın senaryo olduğunu aktaran Bekiroğlu, gerçeklerin çarpıtıldığını ifade etti.
İŞTE O PAYLAŞIMLAR
"
Yorumlar
Kalan Karakter: