Galatasaray'da sözleşmesi sona eren ve yapılan yeni sözleşme teklifine şu ana dek olumlu ya da olumsuz dönüş sağlamayan Mauro Icardi belirsizliği sürüyor. Arjantinli golcünün ayrılık ihtimaline karşı alternatif arayışlarını hızlandıran sarı-kırmızılı yönetime, Victor Osimhen'den sürpriz bir öneri geldi. Wanda şikayet etti, Icardi mahsur kaldı!
Nijerya basınında çıkan haberlere göre; Victor Osimhen, Galatasaray yönetiminden Mauro Icardi'nin ayrılığının kesinleşmesi halinde İngiliz ekibi Wolverhampton'da forma giyen vatandaşı Tolu Arokodare'yi transfer etmelerini istedi. En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin. kaynak olarak ekleyin YEDEK KALMAYI SORUN ETMEZ Milli takımdan yakın arkadaşı olan Arokodare ile uzun yıllara dayanan iyi bir ilişkisi olduğunu söyleyen Osimhen'in oyun stilini beğendiği 1.97'lik golcü futbolcunun uzun lig maratonunda ve Avrupa arenasında takıma katkı sağlayacağına sonuna kadar inandığı belirtildi. Osimhen'in Arokodare ile yaptığı görüşmede de kendisinin yedeği olmasını teklif ettiği ve olumlu dönüş aldığı, yedek kalması durumunda sorun çıkarmayacağı konusunda sarı-kırmızılı yönetime garanti verdiği kaydedildi.1.97'lik Nijeryalı santrforun Premier Lig'de küme düşen Wolves'tan ayrılmak istediği belirtiliyor. 26 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU2024-25 sezonunda Belçika ekibi KRC Genk'te 45 maçta 23 gol - 7 asistlik performans sergileyerek 30 gole doğrudan katkı sağlayan Arokodare, geçtiğimiz yaz 26 milyon Euro karşılığında İngiliz ekibi Wolverhampton'a transfer olmuştu.
İNGİLTERE'DE HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI Wolves'taki ilk sezonunda 38 maça çıkan Arokodare, 6 gol atıp 2 de asist üretmiş ve sergilediği performansla hayal kırıklığına neden olmuştu. Piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösterilen 25 yaşındaki golcünün Wolves ile 3 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: