2026 FIFA Dünya Kupası A Grubu'nun ikinci hafta maçında Meksika, Güney Kore'yi 1-0 mağlup etti. Göster gücünü Türkiyem! İşte Paraguay maçı muhtemel 11'i Kupanın açılış maçında Güney Afrika'yı yenen Meksika ikinci maçını da kazanarak puanını 6'ya yükseltti ve gruptan çıkmayı garantiledi.
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin. kaynak olarak ekleyin Güney Kore Teknik Direktörü Hong Myung-bo, maçın ardından yaptığı açıklamada hayal kırıklığı yaşadığını dile getirdi. Hong Myung-bo'nun sözleri şu şekilde oldu:SONUÇ HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI Yediğimiz gol üzücüydü ama başımızı eğmemize gerek yok. Sonuç hayal kırıklığı yarattı ancak oyuncuların bu maç için hazırladığımız planları iyi uyguladığını düşünüyorum.
İlk yarının 20. dakikasına kadar gol yememek kritik öneme sahipti ve oyuncular bunu iyi başardı. Bundan sonra oyunun ritmi bize döndü ve pres ile oyun kontrolü açısından üstünlüğü ele aldık.⚽ Kaleci ve defans arasındaki büyük anlaşmazlıkta Romo, hatayı affetmedi! Meksika'yı bir üst tura çıkaran gol⤵️ Spor Arena (@sporarena) June 19, 2026Hong, goldeki hatadan dolayı doğrudan kaleciyi suçlamayı reddetti ve yaşanan pozisyonu henüz tekrar izlemediğini belirtti.“O pozisyonda oyuncular arasında bir itme vardı ve o süreçte bir hata olduğunu düşünüyorum,” dedi.
Güney Kore, çarşamba günü Monterrey’de Güney Afrika ile son grup maçına çıkacak.“Güney Afrika hızlı bir takım,” diyen Hong, “Taktiksel olarak iyi hazırlanmalıyız,” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: