Galatasaraylı Lucas Torreira, Türkiye’deki derbi atmosferinden takım içi ilişkilere kadar çarpıcı açıklamalar yaqtı. Sansürsüz konuşan yıldız futbolcu, özellikle Fenerbahçe derbileri ve rakip taraftarlarla ilgili ezber bozan ifadeler kullandı. YouTube kanalı Terapia Picante’ye konuşan orta saha oyuncusu, Türkiye’deki futbol tutkusunu Güney Amerika’ya benzetirken “Oynadığım en ateşli derbi; G.Saray-F.Bahçe.
Bu tarz maçları seviyorum. Rakip takım taraftarlarının bana küfretmesinden bile keyif alıyorum” dedi. KOLEKSİYON YAPMAYI SEVİYORUM Torreira sözlerine şöyle devam etti: “Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinde tribünlerden her şey atılıyor.
En büyük takım biziz, bu yüzden deplasmana gittiğimiz her maçta her taraftan hakaret duyuyoruz. Ama tepki oldukça daha çok motive oluyoruz. Bana atılan çakmakları ve bozuk paraları çorabımın içine saklıyorum.
Termos çantamla yanımda taşıyorum. Savaş ganimeti gibi olması çok hoşuma gidiyor. Su bardakları, meşaleler...
Güzel bir şey değil ama bir futbolcu olarak seviyorum.” En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin. kaynak olarak ekleyin Mauro Icardi cephesinden Galatasaray açıklaması: 'Günde 20 telefon alıyorum' MORALİMİ BOZUYOR Takımın golcüsü Mauro Icardi ile hem saha içinde hem de saha dışında yaşadıkları eğlenceli diyalogları aktaran Torreira, aralarındaki pas krizini espriyle karışık anlattı: “Mauro bana sürekli ‘Topu kazan ve hemen ileri oyna’ diyor. Moralim bozuluyor. Ben de ona ‘Bırak ben de gol atayım, sadece sen mi atacaksın!’ diyorum.” Yıldız oyuncu ayrıca “G.Saray bana hayat verdi” diye konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: