İmamoğlu'nun mektubu okundu: Ortalık karıştı! AK Partililer ile CHP'liler birbirine girdi
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) toplantısında Ekrem İmamoğlu’nun mektubunun okunmasına tepki gösteren AK Partililer ile CHP’liler arasında arbede çıktı.
Yayınlanma :
02.05.2026 14:58
Güncelleme :
02.05.2026 14:58
TBB'DE YENİ YÖNETİM SEÇİMİ
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) yeni yönetimini seçmek için Ankara'da toplanmıştı. Toplantıya Ekrem İmamoğlu yerine TBB başkanlığına vekâlet eden Mersin Büyükşehir Başkanı Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Başkanı Zeydan Karalar, İBB Başkanvekili Nuri Aslan ve Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş da katılmıştı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: