Güpegündüz geldi kasayı soyup gitti
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde gündüz vakti bir işyerine giren hırsız, mağaza sahibinin işyerinin arka tarafında olmasını fırsat bilip kasadan para çaldı. Hırsızın kasadan para çalma anı ise işyeri güvenlik kamerasına takıldı.
Yayınlanma :
13.04.2021 19:22
Güncelleme :
13.04.2021 19:22


Paraları aldıktan sonra yine sakin tavırlarla işyerinden ayrılan hırsızın para çalma anı ise işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kasadaki tüm parasının çalındığını söyleyen işyeri sahibi Sibel Uğur, "Bugün temizlik yaptıktan sonra temizlik malzemelerini işyerinin arka tarafına koyarken işyerime giren hırsız kasada ki tüm parayı almış. Beni çok zor durumda bıraktı. Yetkililerden rica ediyorum bu hırsız bir an önce bulunsun. Bende 3 çocuk bakıyorum. Zor durumdayım” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: