Beşiktaş, sezon başında önemli isimleri kadrosuna katarken, beklenmedik bir ayrılık yaşanmıştı. Gedson Fernandes’in ısrarları sonucu yönetim, Spartak Moskova’dan gelen 20.7 milyon Euro’luk teklifi kabul etmişti.
Siyah-Beyazlılar ara transfer dönemini hareketli geçirdi, nokta atışı takviyeler yaptı. Yönetim şimdiden yaz dönemi için de kolları sıvadı.
Başkan Serdal Adalı’nın sezon sonundaki en önemli hedeflerinden biri Gedson’u yuvaya geri getirmek... 27 yaşındaki oyuncu Spartak Moskova’da bu sezon 20 resmi maça çıktı, 5 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.
3 MİLYON EURO'YA EVET
Spartak ligde şampiyonluk hedefinin çok uzağında kalırken, Portekizli yıldız için de Rusya’da işler umduğu gibi gitmedi.
Ülkeye uyum sağlamakta zorlanan ve mutsuz olan Gedson Fernandes’in Beşiktaş’a dönme konusunda istekli olduğu kaydedildi.
Adalı’nın bu transfer için Spartak Moskova ve oyuncu ile bizzat görüşmelere başladığı kaydedildi. Gedson’un Siyah-Beyazlılar’a senelik 3 milyon Euro maaş karşılığında dönmeye hazır olduğu vurgulandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: