Aynı gün ikinci kez zabıta ekiplerine yakalandı
Elazığ’da dilencilik irken yakalanan kadın, serbest kalmasının ardından bu kez de farklı camide dilenirken zabıta ekiplerince yakalandı.
Yayınlanma :
03.07.2026 19:43
Güncelleme :
03.07.2026 19:43
Yasal işlemleri tamamlandıktan sonra serbest bırakılan dilencilerden birinin kısa süre sonra kentteki başka bir cami önünde yeniden dilencilik yaptığı tespit edildi. Durumu fark eden zabıta ekipleri, söz konusu şahsı tekrar yakalayarak hakkında yasal işlem başlattı.
Operasyonda yakalanan dilenci ise ekiplerin soruları üzerine, "Vallahi Batman’a gidiyoruz" diyerek kendisini savunmaya çalıştı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: