3 kiloya yakın uyuşturucunun Bayburt’a girişi engellendi
Bayburt’ta polis ekiplerince yürütülen çalışmalarda, yaklaşık 3 kilo uyuşturucu maddeden elde edilen esrar ve skunk maddesinin il merkezine girişi önlendi. Olayla ilgili 2 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
Yayınlanma :
27.04.2026 18:29
Güncelleme :
27.04.2026 18:29
Yapılan çalışmalarda, 3 paket halinde 282,82 gram esrar ile 376,14 gram skunk maddesi ele geçirildi. Operasyon kapsamında M.D. ve İ.Ü. isimli 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Bayburt İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, halkın da desteğiyle kentte uyuşturucu tacirlerine müsaade edilmeyeceği, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi.
|
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: