Galatasaray'da 25. Süper Lig şampiyonluğu kutlamaları dün RAMS Başakşehir ile oynanan sezonun son maçı sonrasında da devam etti. Geçtiğimiz pazar günü Yenikapı Miting Alanı’nda gerçekleşen kutlamada yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle bazı futbolcuların seçtikleri şarkılarla sahneye çıkamamasını dikkate alan yönetim, dün özel bir etkinlik gerçekleştirdi. Hakemin maçı bitiren düdüğünün ardından drone gösterileri yapıldı. Galatasaray Lisesi, Florya Metin Oktay Tesisleri, Galatasaray Adası, Kemerburgaz Tesisleri ve RAMS Park’tan havalanan yıldız şeklindeki dronelar stadın üzerinde buluştu ve 5 yıldız oluştu.
Efsanelerin görüntüleri yansıtıldı
Her bir yıldızın altına, alındığı tarih olan 1972, 1994, 2002, 2015 ve 2025 tarihleri yazıldı. Ayrıca kulübün kurucusu Ali Sami Yen, Fatih Terim, Okan Buruk ve dün Galatasaray’a veda eden Fernando Muslera ile Dries Mertens’in görüntüleri stadın üstünde dronelarla yazıldı. Drone gösterisinde, UEFA Şampiyonlar Ligi logosu, 5 yıldızlı Galatasaray logosu ve Victor Osimhen’in sezon içinde rövaşata ile attığı gol de resmedildi. Günler süren hazırlıklar sonrası gerçekleşen muhteşem gösteriyi hayranlıkla izleyen sarı kırmızılı taraftarların coşkusu, futbolcuların tek tek sahneye çağrılmasıyla iyice doruğa çıktı.
Barış Alper Yılmaz herkese horon teptirdi
Etkinliği son bölümünde Galatasaraylı futbolcular tıpkı Yenikapı’da olduğu gibi sahneye kendi seçtikleri şarkılarla çıktı. Aileleri ile birlikte podyuma çıkan oyuncular büyük alkış aldı. Futbolcuların en neşeli olduğu bölüm, Barış Alper Yılmaz’ın sahneye çağrılması sırasında oldu. Rizeli olan Barış Alper, Davut Güloğlu’nun Karadeniz ezgileri içeren bir şarkısıyla podyuma çıktı ve bu sırada birçok oyuncu kendisiyle birlikte horon tepti.
Yorumlar
Kalan Karakter: